Havängskväll 2012

”Haväng i förändring”, Lars Holmqvist reflekterade medan Clas Göran Söllgård och Roland ”Gotte” Gottlow underhöll.

HAVÄNGSKVÄLL vid Lindgrens länga Fredagen den 27 juli, kl 19.00 ”Haväng i förändring” Clas Göran Söllgård och Roland ”Gotte” Gottlow, underhåller med en spännande blandning av visor, berättelser, musik och poesi. Lars Holmqvist, reflekterar över Havängsområdet i förändring och hur framtiden kan te sig. VÄLKOMNA, var med och stöd oss i det fortsatta arbetet med naturreservatet! Parkering vid Skepparpsgårdens vandrarhem, evenemanget är gratis och utomhus. Årsmötet för Havängs Museiförening börjar kl 18.30.

Havängskväll och årsmöte Haväng i förändring Fredagen den 27 juli var det Havängskväll. En skön högsommarkväll med härlig solnedgång vid Lindgrens länga. Kvällssolen lyste i backen ner mot Lindgrens länga. Ett 90-tal hade sökt sig hit för att ta del av ny information och reflektioner av Lars Holmqvist, om den just nu största frågan, om utformning av det nya naturreservatet Haväng och Vitemölla strandbackar. Kvällen bjöd också på lättare underhållning med Clas Göran Söllgård som läste finstämd poesi och välkryddade berättelser från Maglehem i norr till Vik i söder medan Roland ”Gotte” Gottlov hämtade sina visor från ett bredare register och ett större område. ”Eslövstrion” i aktion. En stunds koncentration under årsmötet före uppträdandet. Havängskvällen inleddes med sedvanligt årsmöte för Museiföreningen.

Havängskväll 2012