Havängskväll 2006

Sigge Cederlund kåserar ”om och av Piraten”. Musik ”Äpplet i lomman” med Gustav Mandelman.

Havängs Museiförening, Havängskväll 2006 HAVÄNGSKVÄLL vid Lindgrens länga, lördagen den 15 juli, kl 19.00 Sigge Cederlund kåserar ” om och av Piraten” Musik ”Äpplet i lomman” med bl a Gustav Mandelmann VÄLKOMNA! Parkering vid Skepparpgårdens vandrarhem, evenemanget är gratis och utomhus. Årsmöte Havängs Museiförening börjar kl 18.30 Havängskväll

Årsmötet avslutades med vår traditionella Havängskväll. Sigge Cederlund, stor estradör och Piratenvän, och musikaliska ”Äpplet i lomman” med bl. a Gustav Mandelmann från Södra Rörum, lockade drygt 200 entusiastiska besökare. Sigge öste fängslande ur sin rika fatabur av Piraten anekdoter och lockade både till skratt och till eftertanke. Den gode Fritjof Nilsson – han Piraten – hade i sanning många sidor. ”Kollekten” gav ovanligt god utdelning denna kväll – föreningen fick in nästan 1250 kronor i bidrag till underhållningen. Stort tack för det!

Havängskväll 2006