Havängskväll 2005

Underhållning av och med två av Sveriges namnkunnigaste folkmusiker; Mats Edén och Tina Quartey.

Havängs Museiförening Havängskväll, vid Lindgrens länga söndagen den 17 juli, kl 19.00
Årsmöte börjar kl 18.30
Underhållning av och med musikerna Mats Edén och Tina Quartey, två av Sveriges mest namnkunniga folkmusiker Musik från gränstrakterna mellan Värmland och Brasilien

Parkering vid Vandrarhemmet, evenemanget är gratis och utomhus Skepparpsåns Museiförening Svenskt-Brasilianskt på årets Havängskväll. Efter årsmötet bjöd Mats Edéen och Tina Quarterly, två av Sveriges mer namnkunniga folkmusiker, på läcker internationell musikalisk blandning.

Ett 120-tal picnicande, kaffedrickande nuvarande och blivande (hoppas vi!) medlemmar fyllde Lindgrens Backar och njöt i fulla drag av rusiga rytmer och en härlig Havängskväll.

Havängskväll 2005